Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

School boos op Walibi: 'Leerlingen uur opgesloten door beveiliging'

29-06-2019, 10.59 uur | Reacties

Een Belgische middelbare school is boos op Walibi Belgium. Volgens docenten van Atheneum Schoten zijn acht jongens van 15 en 16 jaar afgelopen maandag onterecht een uur lang opgesloten geweest in het pretpark. De leerlingen waren op schoolreisje toen beveiligers hen sommeerden om mee te komen.

De bewakers, die naar verluidt alleen Frans spraken, beweerden dat de scholieren meisjes hadden betast in de rij voor de boomstambaan Flash Back. Bewijs hadden ze niet. "Alle acht leerlingen werden opgesloten in een warme kamer van twee bij drie meter", vertelt een leerkracht aan nieuwssite Het Laatste Nieuws. "Ze mochten niemand bellen."

Na een uur zijn de tieners het park uit gestuurd. "Radeloos vonden we hen terug op de parking." Volgens de school zijn de jongens onschuldig. "Het zijn drukke en luide pubers, maar zeker geen slechte gasten." Rond 14.00 uur is de volledige schoolklas weer naar huis gegaan.

Onderzoek
Walibi Belgium onderzoekt de zaak. "Dat doen we in samenwerking met het externe veiligheidsbedrijf", aldus een woordvoerster.

Meer Walibi Belgium
Reacties