Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Beluister de muziek van de nieuwe Bobbejaanland-achtbaan Fury

29-06-2019, 17.02 uur

Voor het nieuwe themagebied Land of Legends in Bobbejaanland is meer dan vijf uur aan muziek gecomponeerd. Het Vlaamse pretpark schakelde mediabedrijf IMAscore in om de spectaculaire triple-launch coaster Fury te voorzien van een eigen soundtrack. Ook de rest van het themagebied kreeg aparte muziek.

Land of Legends draait om de vier natuurelementen water, vuur, aarde en lucht. Elke attractie in het gebied staat voor een ander element. IMAscore zorgde voor vier bijpassende nummers, die nu via Looopings te beluisteren en te downloaden zijn. Achtereenvolgens zijn dat Water Realm, Fire Realm, Earth Realm en Air Realm. De vier tracks duren elk maar liefst zestig minuten.

Daarnaast kwam er een aparte soundtrack voor het station van de nieuwe achtbaan Fury. Tot slot componeerde IMAscore muziek voor het grote plein in het hart van Land of Legends, de zogeheten Hub.

Snelste
Lanceerachtbaan Fury en het bijbehorende gebied Land of Legends gingen afgelopen maandag open voor publiek. De 43 meter hoge rollercoaster wordt goed ontvangen door fans. Bobbejaanland heeft met Fury de snelste achtbaan van de Benelux in huis gehaald.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be