Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk legt laatste hand aan uitbreiding waterpark

02-07-2019, 17.53 uur

Het Dolfinarium in Harderwijk werkt hard aan de bouw van enkele nieuwe waterglijbanen. Deze zomer wordt het bestaande waterpark Waterpret uitgebreid met drie verschillende glijbanen van ongeveer acht meter hoog.

Voor de namen van de waterattracties werd het publiek ingeschakeld. Bezoekers bedachten de namen De Wal-rush, De Zeevonk en De Dolle Donut. Eén van de glijbanen is voorzien van lichteffecten. Bij een andere baan wordt gebruikgemaakt van opblaasbare banden.

Waarschijnlijk vindt de opening plaats in de tweede week van juli, vertelt algemeen manager Alex Tiebot aan Looopings. Eerder sprak het Dolfinarium op Facebook over een opening op 1 juli.

Vorig jaar opende de eerste fase van het Dolfinarium-waterpark, gericht op kleine kinderen. Mede dankzij die investering werd er voor het eerst in jaren geen verlies gedraaid.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be