Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland stopt met bekende artiesten op zomerfestival

25-06-2019, 17.34 uur

Het jaarlijkse zomerfestival in Walibi Holland krijgt een andere opzet. Op zes woensdagen in juli en augustus is het pretpark tot 23.00 uur geopend. Traditiegetrouw staat er dan extra entertainment op het programma. De afgelopen jaren konden bezoekers kijken naar optredens van artiesten, maar die zijn dit keer niet van de partij.

In plaats daarvan krijgen Walibi-bezoekers de kans om bij zes verschillende attracties speciale 'challenges' aan te gaan. Zo worden passagiers van de hangende achtbaan Condor uitgedaagd om tijdens een ritje een suikerspin te eten. In achtbaan Lost Gravity kunnen inzittenden proberen om tijdens het rijden het logo van de attractie na te tekenen. Bij mega coaster Goliath liggen blinddoeken klaar.

De botsautobaan Tequila Taxi's wordt voorzien van lichteffecten, een rookmachine en dancemuziek. Wie in de vrijevaltoren Space Shot stapt, krijgt een beker water mee. Bij rondritje Le Tour des Jardins is het mogelijk om te speeddaten met andere bezoekers.

Verkoeling
Op het hoofdpodium bij het reuzenrad draaien dj's de hele dag muziek. Tegenover waterbaan Crazy River komt een foodcourt met eetkraampjes. Op warme dagen zorgt een 'splashteam' voor verkoeling op het plein voor de Condor.

Het evenement, dat 'Lekkergaan' heet, krijgt dit jaar de slogan 'Nietnormaal'. De kassaprijs van Walibi Holland stijgt deze zomer naar 36,50 euro per persoon. Op 1 juli opent de nieuwe achtbaan Untamed.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be