Walibi Holland

Walibi Holland stopt met bekende artiesten op zomerfestival

25-06-2019, 17.34 uur | Reacties

Het jaarlijkse zomerfestival in Walibi Holland krijgt een andere opzet. Op zes woensdagen in juli en augustus is het pretpark tot 23.00 uur geopend. Traditiegetrouw staat er dan extra entertainment op het programma. De afgelopen jaren konden bezoekers kijken naar optredens van artiesten, maar die zijn dit keer niet van de partij.

In plaats daarvan krijgen Walibi-bezoekers de kans om bij zes verschillende attracties speciale 'challenges' aan te gaan. Zo worden passagiers van de hangende achtbaan Condor uitgedaagd om tijdens een ritje een suikerspin te eten. In achtbaan Lost Gravity kunnen inzittenden proberen om tijdens het rijden het logo van de attractie na te tekenen. Bij mega coaster Goliath liggen blinddoeken klaar.


ZIE OOK: Zomerfestival in Walibi met Maan, Partysquad, StukTV en Famke Louise

De botsautobaan Tequila Taxi's wordt voorzien van lichteffecten, een rookmachine en dancemuziek. Wie in de vrijevaltoren Space Shot stapt, krijgt een beker water mee. Bij rondritje Le Tour des Jardins is het mogelijk om te speeddaten met andere bezoekers.

Verkoeling
Op het hoofdpodium bij het reuzenrad draaien dj's de hele dag muziek. Tegenover waterbaan Crazy River komt een foodcourt met eetkraampjes. Op warme dagen zorgt een 'splashteam' voor verkoeling op het plein voor de Condor.

Het evenement, dat 'Lekkergaan' heet, krijgt dit jaar de slogan 'Nietnormaal'. De kassaprijs van Walibi Holland stijgt deze zomer naar 36,50 euro per persoon. Op 1 juli opent de nieuwe achtbaan Untamed.

ZIE OOK: Video: zo zong Famke Louise in Walibi

Reacties