Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man overleden na afbreken van kermisattractie

25-06-2019, 16.34 uur

In Gelderland is een man om het leven gekomen na het afbreken van een kermisattractie. Dat gebeurde in het dorpje Zieuwent, onderdeel van de gemeente Oost Gelre. Het slachtoffer was maandagavond rond 21.30 uur bezig met het demonteren van de botsauto's.

Toen één van de plafondplaten van de attractie naar buiten klapte, kwam de man ten val. Hij raakte ernstig gewond. Er moesten twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse komen om eerste hulp te verlenen. Uiteindelijk is de medewerker per helikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Later werd bekend dat de man aan zijn verwondingen is overleden. Volgens pretpark- en kermisforum Themepark.nl gaat het om een staflid van de website. "Rust zacht Michel!", staat in een Facebook-bericht.

De kermis in Zieuwent duurde van zaterdag 22 tot en met maandag 24 juni.Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be