Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde Park

Nieuw waterparadijs Bellewaerde Aquapark is klaar voor opening

25-06-2019, 11.55 uurBeeld: leroypretparkfan.be

Bellewaerde Aquapark, het nieuwe zwemparadijs van het Belgische pretpark Bellewaerde, is klaar voor de opening. Vanaf maandag 1 juli zijn bezoekers welkom om het 17 miljoen euro kostende waterpark uit te proberen. Het park zorgt het hele jaar door voor een omgevingstemperatuur van 34 graden en een watertemperatuur van 32 graden.

Wat meteen opvalt, is de grote hoeveelheid planten. "Gasten zullen tot rust komen in een natuurlijke oase van groen, met metershoge ficusbomen en verschillende heesters en bloemen", zegt een woordvoerster.

Er zijn acht waterglijbanen, waaronder de twaalf meter hoge bandenglijbaan Aquaventure, de familieglijbaan Regenboog, de megaglijbaan Maxi Splash en de dubbele racerglijbaan Splash Clash. De andere glijbanen zijn verwerkt in verschillende kindergebieden. Een lazy river met de naam Jungle Expedition voert bezoekers onder andere langs een aquarium met exotische vissen en een klimmuur.

Interactief
Kinderen kunnen spelen in de interactieve expeditieboot Junior Explorer, peuterbad Bambino Beach en het Aqua Fort, een speelgedeelte met waterpistolen en een kantelende emmer. Jaccuzzi's, een sauna en een buitenterras met een ligweide maken het plaatje compleet.

Bellewaerde Aquapark is in juli en augustus dagelijks open van 10.00 tot 20.00 of 22.00 uur, met uitzondering van zaterdag 6 juli. Dan sluit het bad al om 14.00 uur. Reguliere tickets zijn online verkrijgbaar voor 21 euro. Een jaarabonnement kost 59 euro per persoon.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Bellewaerde Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be