Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Fans

Nederlandse pretparkfan valt zestig kilo af om in achtbanen te passen

27-06-2019, 14:22 uur | Reacties

Een toegewijde Nederlandse pretparkfan heeft alles op alles gezet om weer in zijn favoriete achtbanen te passen. Dat was gisteravond te zien in het RTL-programma Obese. Michael Flinterman (36) woog vorig jaar nog 175 kilo, waardoor hij vrijwel alle rollercoasters aan zich voorbij moest laten gaan.

Na acht maanden intensief trainen en gezond eten wist Flinterman ruim zestig kilo af te vallen. Hij eindigde het tv-programma met een gewicht van 114,6 kilo. Daardoor paste hij na negen jaar eindelijk weer in de houten achtbaan Joris en de Draak in de Efteling. Ook kon hij voor het eerst in zijn leven een ritje maken in mega coaster Silver Star in Europa-Park.

ZIE OOK: Efteling haalt reclame voor Coca-Cola weg na klacht

De Efteling is trots op Flinterman. "Alle hulde voor deze fantastische prestatie en mooi om te zien dat de Efteling zo'n belangrijke plek voor hem is", laat een woordvoerder weten. Ook Europa-Park feliciteert de pretparkfanaat. "Groot respect voor je doorzettingsvermogen", staat in een Twitter-bericht. "Hopelijk zien we je snel weer in onze Silver Star!"

De volledige uitzending van Obese is de komende dagen online terug te kijken.

ZIE OOK: Man valt negentig kilo af dankzij Efteling-achtbaan Vogel Rok: 'Dit kon zo niet langer'

Reacties
Bijdrage