Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Nederlandse pretparkfan valt 60 kilo af om in achtbanen te passen

27-06-2019, 14.22 uur

Een toegewijde Nederlandse pretparkfan heeft alles op alles gezet om weer in zijn favoriete achtbanen te passen. Dat was gisteravond te zien in het RTL-programma Obese. Michael Flinterman (36) woog vorig jaar nog 175 kilo, waardoor hij vrijwel alle rollercoasters aan zich voorbij moest laten gaan.

Na acht maanden intensief trainen en gezond eten wist Flinterman ruim 60 kilo af te vallen. Hij eindigde het tv-programma met een gewicht van 114,6 kilo. Daardoor paste hij na negen jaar eindelijk weer in de houten achtbaan Joris en de Draak in de Efteling. Ook kon hij voor het eerst in zijn leven een ritje maken in mega coaster Silver Star in Europa-Park.

De Efteling is trots op Flinterman. "Alle hulde voor deze fantastische prestatie en mooi om te zien dat de Efteling zo'n belangrijke plek voor hem is", laat een woordvoerder weten. Ook Europa-Park feliciteert de pretparkfanaat. "Groot respect voor je doorzettingsvermogen", staat in een Twitter-bericht. "Hopelijk zien we je snel weer in onze Silver Star!"

De volledige uitzending van Obese is de komende dagen online terug te kijken.

Meer fans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be