Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland viert zomerse temperaturen met schuimfeest

26-06-2019, 10.31 uurBeeld: Laurens van Heerde

Walibi Holland zorgt ervoor dat bezoekers deze week niet oververhit raken. Het pretpark gaat de zomerse temperaturen te lijf met een heus schuimfeest. Bij het hoofdpodium naast reuzenrad La Grande Roue staat tot en met zaterdag dagelijks een 'foamparty' op het programma.

Daarvoor heeft men onder meer een schuimkanon, waterpistolen en tuinslangen geregeld. Ook is er een dj aanwezig. De activiteiten duren steeds van 12.00 tot 16.00 uur. "Dat wordt hard afkoelen", meldt het park op Instagram.

Gisteren was het zo'n 33 graden in Walibi. Voor vandaag en de komende dagen worden temperaturen verwacht tussen 22 en 26 graden.

Vorig jaar koos Walibi tijdens een hete periode voor het neerzetten van een grote waterglijbaan.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be