Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verbreedt paden vanwege bouw nieuwe achtbaan

22-06-2019, 18.29 uur | ReactiesBeeld: @84eric, @Eftel_Nerd, @ramonheeren

Bezoekers van de Efteling merken steeds meer van de komst van een nieuwe familieachtbaan. Volgend jaar opent het attractiepark de dubbele rollercoaster Max & Moritz, op de plek van de Bob. Op dit moment wordt het terrein bouwrijp gemaakt.

Daarbij hoort ook het verbreden van de toegangswegen voor bouwverkeer. Verschillende paden tussen Fata Morgana en de Bob worden een stuk breder, zodat enorme voertuigen de bouwplaats straks moeiteloos kunnen bereiken.

In september start de sloop van de Bob. Max & Moritz gaat in het voorjaar van 2020 open. Begin deze maand begonnen de eerste voorbereidende werkzaamheden. Naast de bobsleebaan zijn meerdere bomen gekapt. Ook verschenen er bouwhekken.

Duits
De Efteling investeert 15 miljoen euro in de nieuwe attractie, die wordt geleverd door de Duitse fabrikant Mack Rides.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be