Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Djurs Sommerland

Minigolfruzie in Deens pretpark: vrouw opgepakt

23-06-2019, 17.08 uur

De Deense politie moest afgelopen week uitrukken voor een ruzie op een minigolfbaan. In attractiepark Djurs Sommerland kreeg een 27-jarige vrouw het aan de stok met twee jongens van 14 en 15 jaar. Toen het akkefietje escaleerde, gooide de vrouw haar golfclub naar één van de jongens.

De andere jongen werd vervolgens zo boos dat hij de vrouw in haar gezicht spuugde. Dat zorgde er weer voor dat de 30-jarige vriend van de golfclubgooier zich met de situatie ging bemoeien. Hij zou de spugende jongen in zijn gezicht hebben geslagen.

Het voorval vond woensdagmiddag plaats bij de Mexicana Golf-attractie in Djurs Sommerland, gelegen in de buurt van de lanceerachtbaan Juvelen. De politie heeft de vrouw opgepakt voor poging tot mishandeling. Mogelijk vinden er later nog meer aanhoudingen plaats.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Djurs Sommerland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be