Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris zet volledige Marvel-show op YouTube

20-06-2019, 11.02 uur

Wie de vernieuwde Marvel-spektakelshow in Disneyland Paris dit jaar gemist heeft, kan de theatervoorstelling nu ook online bekijken. Disney heeft de volledige productie onverwachts zelf op YouTube gezet. Een professionele video brengt de twintig minuten durende show minutieus in beeld.

Marvel: Super Heroes United draait om superhelden als Iron Man, Captain America, Black Widow, Thor, Doctor Strange, Spider-Man en Black Panther die hun krachten bundelen om superschurk Thanos en zijn adoptiedochter Nebula te verslaan.

De voorstelling in het Studio Theater was onderdeel van het Marvel-seizoen in Walt Disney Studios Park. Dat evenement liep tot en met afgelopen weekend. Of het seizoen volgend jaar terugkeert, is nog niet bekendgemaakt.

Auteursrechten
Saillant detail is dat de originele muziek van Spider-Man niet in de video voorkomt. De soundtrack werd in de montage vervangen door rechtenvrije muziek. Kennelijk beschikt Disney niet over de juiste auteursrechten. Losstaande Spider-Man-films worden uitgebracht door Sony Pictures.

De Marvel-shows in Disneyland Paris volgen een andere verhaallijn van de bioscoopfilms van Marvel. Zo kwamen in de laatste blockbuster Avengers: Endgame verschillende personages om het leven die in Disneyland nog gewoon op het podium staan.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be