Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland toont onride-video van nieuwe achtbaan Fury

19-06-2019, 12.48 uur

Bobbejaanland laat zien hoe een ritje in de nieuwe triple-launch coaster Fury verloopt. Het pretpark heeft een volledige onride-video van de spectaculaire 43 meter hoge lanceerachtbaan op YouTube gezet. Op de achtergrond klinkt de soundtrack van de attractie.

Met een theoretische topsnelheid van 106,6 kilometer per uur mag Fury de snelste rollercoaster van de Benelux genoemd worden. Daarmee stoot Bobbejaanland mega coaster Goliath in Walibi Holland (106 kilometer per uur) van de troon. Er geldt een minimumlengte van 1.30 meter.

Fury bestaat uit drie lanceringen en vier inversies. Welke richting passagiers op gelanceerd worden - vooruit of achteruit - verschilt per rit. Inzittenden kunnen daarvoor zelf een stem uitbrengen met behulp van een knoppenpaneel op de beugels. In de video is de voorwaartse variant te zien.

Maandag
De officiële opening van Fury vindt zaterdagavond plaats. Een dag later mogen geselecteerde abonnementhouders van het Vlaamse attractiepark de achtbaan uitproberen. Vanaf maandag 24 juni is de attractie officieel toegankelijk voor het grote publiek.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be