Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Pairi Daiza

Populairste dierentuin van de Benelux opent themawereld met beren, wolven en poema's

22-06-2019, 08.30 uur

Pairi Daiza, de best bezochte dierentuin van de Benelux, opent vandaag een themawereld met onder meer beren, wolven, poema's, elanden en zeeleeuwen. Bezoekers van het Belgische dierenpark kunnen een nieuw gedeelte ontdekken dat in het teken staat van de Canadese provincie Brits-Columbia.

Het gebied, dat The Last Frontier wordt genoemd, heeft een oppervlakte van acht hectare. Er zijn tien verschillende diersoorten te vinden. Alleen het territorium voor de beren en de wolven is al ruim 18.000 vierkante meter groot. Voor de aanleg van het themadeel werden meer dan duizend bomen aangeplant.

The Last Frontier omvat niet alleen dierenverblijven, maar ook een vakantiepark met een hotel en vakantiehuisjes. In totaal investeerde Pairi Daiza 40 miljoen euro in het project. "Het gaat om het grootste nieuwe project in de geschiedenis van ons park", zegt een woordvoerder.

IJsberen
Pairi Daiza is zonder de twijfel de snelst groeiende dierentuin van de Benelux. In 2018 passeerden bijna twee miljoen bezoekers de poorten. Later dit jaar verwelkomt men enkele ijsberen.









































Meer Pairi Daiza
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be