Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Amusementspark Tivoli

Mascottes van vijf verschillende pretparken ontmoeten elkaar

16-06-2019, 13.51 uur

In een Gelders attractiepark doken dit weekend de mascottes van vijf verschillende pretparken op. Amusementspark Tivoli had enkele concullega's uitgenodigd voor een speciaal evenement. Zo konden bezoekers figuren ontmoeten uit bijvoorbeeld Julianatoren en het Brabantse BillyBird Park Hemelrijk.

Ook Kernie van het Duitse pretpark Kernwasser Wunderland was aanwezig. Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst, dat onlangs een achtbaan opende, stuurde mascotte Panky Pancake en een beer. Ze kregen gezelschap van een handjevol figuren uit Amusementspark Tivoli, waaronder hoofdpersonages Tiffi en Toffi.

Het evenement - georganiseerd door entertainmentbedrijf 4 Seasons Entertainment - vond plaats ter gelegenheid van de 'verjaardag' van de Tivoli-mascottes. Naast de vrolijke poppen en acteurs waren er ook een fanfare, een dansgroep en feestmuzikanten aanwezig.

Meer Amusementspark Tivoli
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be