Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Grappenmaker plakt Walibi-sticker op Efteling-schutting

15-06-2019, 18.15 uurBeeld: @Eftel_Nerd

Een grappenmaker heeft een bouwschutting in de Efteling voorzien van een opvallende sticker. Op een schutting bij het nieuwe Efteling-sprookje De Zes Zwanen prijkt nu het logo van de nieuwe Walibi-achtbaan Untamed. Daardoor valt er te lezen: "Hier werkt de Efteling aan haar 30e sprookje Untamed".

Een Efteling-fan plaatste een foto van het tafereel op Twitter. Wie de sticker heeft geplakt, is niet duidelijk. "We kunnen er wel om lachen, maar het is natuurlijk niet de bedoeling", laat een Efteling-woordvoerster aan Looopings weten. "Onze medewerkers zullen de sticker verwijderen."

Het kasteeltje van De Zes Zwanen, gelegen aan het Herautenplein in het Sprookjesbos, is inmiddels vergevorderd. Komend najaar moet het sprookje af zijn. De exacte openingsdatum is nog niet bekendgemaakt. Untamed in Walibi Holland opent op maandag 1 juli.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be