Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

De hele zomer onbeperkt naar Bobbejaanland kost 37,50 euro

15-06-2019, 12.47 uur

Bobbejaanland komt met een aanbieding voor iedereen die de nieuwe lanceerachtbaan Fury deze zomer meerdere keren wil uitproberen. Voor de prijs van één dagkaartje mogen bezoekers de komende maanden onbeperkt naar binnen. Een Summer Pass, geldig tot en met zondag 1 september, kost slechts 37,50 euro.

Bovendien ontvangen pashouders 10 procent korting in restaurants en souvenirwinkels. Het zomerabonnement is te bestellen via de website van het Vlaamse attractiepark. De nieuwe achtbaan Fury gaat op maandag 24 juni open voor publiek.

Fury is een 43 meter hoge triple-launch coaster van de Duitse fabrikant Gerstlauer. Treinen kunnen zowel voor- als achteruit gelanceerd worden. Hoe een ritje wordt afgelegd, hangt af van de keuze van de inzittenden. De topsnelheid bedraagt 106,6 kilometer per uur. Donderdag vond de eerste volledige testrit plaats.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be