Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Laatste kaarten voor hardloopevenement Disneyland Paris in de verkoop

19-06-2019, 08.24 uur | Reacties

Wie mee wil doen aan een hardloopevenement in Disneyland Paris, moet er snel bij zijn. Op dit moment worden de laatste kaarten voor het jaarlijkse Disneyland Paris Run Weekend verkocht. Van 20 tot en met 22 september kunnen sportieve Disney-fans meedoen aan verschillende hardloopwedstrijden door de Disney-parken.

Er zijn drie reguliere afstanden: vijf kilometer, tien kilometer en een halve marathon (21,1 kilometer). Renners die behoefte hebben aan een grotere uitdaging kunnen ook kiezen voor 31 kilometer (tien kilometer en de halve marathon) of 36 kilometer (vijf kilometer, tien kilometer en de halve marathon).

Elke afstand heeft een eigen thema en een eigen medaille. Langs de looproute staan verschillende Disney-figuren voor een fotomoment. Voor kinderen zijn er aparte races van honderd, driehonderd of duizend meter.

Problemen
Het hardloopweekend vindt voor de vierde keer plaats. Gistermiddag begon de verkoop van losse startbewijzen. Dat ging net als voorgaande jaren gepaard met technische problemen. Inmiddels werkt de bestelsite weer. Drie afstanden (vijf kilometer, tien kilometer en 36 kilometer) zijn al uitverkocht.Meer Disneyland Paris
Reacties