Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland haalt nieuwe scène bij achtbaan Fenix deels weer weg

14-06-2019, 16.58 uur

Toverland is toch niet helemaal tevreden over een nieuwe scène bij achtbaan Fenix. Afgelopen voorjaar werd de veertig meter hoge wing coaster uitgebreid met een extra darkride-gedeelte. Net voor de liftheuvel passeerden passagiers enkele poppen en een grote ijsdraak.

Een deel van de decorstukken is nu weer weggehaald. Het gaat om de statische poppen en spinrag in de eerste bocht. "Achteraf gezien voldeed de scène niet aan het kwaliteitsniveau dat gasten van Toverland mogen verwachten", geeft de voorlichtster toe. De bewegende ijsdraak blijft wel bestaan. "Daar zijn we heel tevreden over."

De weggehaalde poppen moesten de "ijskoude volgelingen" van ijsheks Morgana voorstellen.

Opening
Wat er in de toekomst met de scène gaat gebeuren, is nog onduidelijk. Voorlopig bevindt de eerste bocht van de achtbaan zich in een kale hal, net als bij de opening in juli 2018. "Dit jaar blijft dat in ieder geval zo", aldus de voorlichtster. "Wellicht dat er later alsnog extra aankleding komt."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be