Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Belgen betalen meer voor Wildlands-ticket dan Nederlanders

13-06-2019, 13.44 uur | Reacties

Belgen die van plan zijn om een bezoek te brengen aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, moeten goed opletten. Het dierenpark laat inwoners van België standaard meer betalen voor een entreekaartje dan Nederlanders. Normaal gesproken kost een toegangsbewijs online 22,50 euro. Belgen zijn echter 27,50 euro kwijt.

De hogere prijs heeft te maken met de verouderde website van Wildlands, waarop alleen betaald kan worden met behulp van het Nederlandse betaalsysteem iDEAL en niet met creditcard of PayPal. "We zijn bezig om daar een oplossing voor te vinden", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Wij vinden het zelf ook heel vervelend."

Aan de kassa van Wildlands moet 27,50 euro afgerekend worden voor een kaartje. Belgen kunnen wel uitwijken naar de Duitse website van de dierentuin, waarop tickets gewoon 22,50 euro kosten. Daar is het mogelijk om te betalen met behulp van betaalsysteem SOFORT Banking.

Tip
"Dat kan voor nu een handige tip zijn voor onze Belgische gasten", aldus de voorlichtster. De methode wordt echter niet vermeld op de Nederlandstalige site. Belgen die 27,50 euro betaald hebben aan de kassa, krijgen het supplement van 5 euro niet terug.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen