Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Paradewagen uit Plopsa-park te koop

13-06-2019, 13.19 uur

Zelf rondrijden in een originele paradewagen uit een Plopsa-park? Eén van de wagens van de Holiday Park Parade staat te koop. De auto - een cabrio van Chrysler - was tot eind vorig jaar te vinden in het Duitse attractiepark Holiday Park, onderdeel van de Plopsa Group.

De cabrio werd onder andere gebruikt om Studio 100-figuur Wickie de Viking te vervoeren. Sinds dit jaar is er geen parade meer te zien in het pretpark. Op twee stuks na zijn alle auto's verkocht. Eén exemplaar verscheen deze week op een Belgische Facebook-pagina.

De Plopsa-wagen, af te halen in Haaltert, beschikt over een elektrisch dak, elektrische ramen, nieuwe banden en een USB-aansluiting. "Deze heeft in een pretpark gereden", schrijft verkoopster Kelly van den Bossche. Ze vraagt 1250 euro. Wie liever niet de aandacht trekt, kan de Plopsa-stickers ook verwijderen.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be