Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Medewerkster Toverland geeft zich bloot op Snapchat

12-06-2019, 19.11 uur

Een medewerkster van Toverland heeft pikante beelden van zichzelf verspreid via Snapchat. De vrouw filmde hoe ze de knoopjes van haar personeelsblouse losmaakt, waardoor haar bh en decolleté tevoorschijn komen. Vervolgens stuurde ze het filmpje naar het openbare Snapchat-account Gentstudent, berucht om schokkende en gewaagde video's.

De anonieme medewerkster, werkzaam bij zelfbedieningsrestaurant Katara Plaza, wilde daarmee naar eigen zeggen een aantrekkelijke bezoeker belonen. "Voor die knappe brunette (sic) die vandaag bij m'n Swirl stond met zijn Gentstudent-hoody", schreef ze. Haar naambadge is gecensureerd.

Een woordvoerster van Toverland zegt niet blij te zijn met de gedurfde actie. "Dit soort gedrag - tijdens werktijd, in onze kleding met ons logo - past absoluut niet bij het familievriendelijke karakter van ons park", vertelt ze aan Looopings.

Uitzendbureau
Inmiddels heeft men achter de schermen kunnen traceren wie de vrouw in het filmpje is. "Het blijkt te gaan om een uitzendkracht. Wij hebben het uitzendbureau laten weten dat ze niet meer bij ons aan het werk mag."Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be