Attractiepark Toverland

Medewerkster Toverland geeft zich bloot op Snapchat

12-06-2019, 19:11 uur | Reacties

Een medewerkster van Toverland heeft pikante beelden van zichzelf verspreid via Snapchat. De vrouw filmde hoe ze de knoopjes van haar personeelsblouse losmaakt, waardoor haar bh en decolleté tevoorschijn komen. Vervolgens stuurde ze het filmpje naar het openbare Snapchat-account Gentstudent, berucht om schokkende en gewaagde video's.

De anonieme medewerkster, werkzaam bij zelfbedieningsrestaurant Katara Plaza, wilde daarmee naar eigen zeggen een aantrekkelijke bezoeker belonen. "Voor die knappe brunette (sic) die vandaag bij m'n Swirl stond met zijn Gentstudent-hoodie", schreef ze. Haar naambadge is gecensureerd.


ZIE OOK: Dit is de nieuwe personeelskleding van Toverland

Een woordvoerster van Toverland zegt niet blij te zijn met de gedurfde actie. "Dit soort gedrag - tijdens werktijd, in onze kleding met ons logo - past absoluut niet bij het familievriendelijke karakter van ons park", vertelt ze aan Looopings.

Uitzendbureau
Inmiddels heeft men achter de schermen kunnen traceren wie de vrouw in het filmpje is. "Het blijkt te gaan om een uitzendkracht. Wij hebben het uitzendbureau laten weten dat ze niet meer bij ons aan het werk mag."ZIE OOK: Toverland kampt met personeelstekort op drukke dagen

Reacties