Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland introduceert speciale Avalon-paraplu

14-06-2019, 15.01 uur

Toverland verkoopt sinds kort een paraplu die in het teken staat van het mysterieuze themagebied Avalon. Op de donkerblauwe paraplu staan mythische sterrenbeelden en raadselachtige tekens. Het ontwerp werd gebaseerd op de plafondschilderingen in themarestaurant The Flaming Feather.

De print staat op de binnenzijde. Op de buitenkant prijkt alleen het logo van het Limburgse attractiepark. "We proberen steeds souvenirs te ontwikkelen die een blijvende herinnering vormen aan een dagje Toverland", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Deze stijlvolle paraplu is daar een goed voorbeeld van."

Bedieningsrestaurant The Flaming Feather is tegenwoordig dagelijks geopend. In Avalon bevinden zich verder de wing coaster Fenix en de boottocht Merlin's Quest. Het gebied ging vorig jaar open, als onderdeel van een 35,5 miljoen euro kostende uitbreiding.

Winkels
De nieuwe paraplu is voor 19,95 euro verkrijgbaar bij verschillende souvenirwinkels in het park, waaronder Mundo Magica bij de hoofdingang.









Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be