Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Gloednieuwe kermisattractie in première: Dance Mix

08-09-2019, 19.25 uur

De Nederlandse fabrikant KMG heeft een nieuwe attractie op de markt gebracht. Op de kermis in Volendam is dit weekend voor het eerst de Dance Mix te vinden. De 18 meter hoge ride van het type x-drive bestaat uit een arm met aan weerszijden twee gondels van elk vier personen.

De gondels draaien vrij rond. Ze gaan meerdere keren over de kop. In totaal kunnen zestien personen tegelijkertijd een ritje maken.

"Onze nieuwe attractie is heel goed ontvangen door het publiek", meldt leverancier KMG op Facebook. "Ondanks de regen bleven de bezoekers komen. Het lijkt een succesnummer."

Opbouwen
Op de Nederlandse kermis wordt de attractie uitgebaat door exploitant Otten. De machine weegt in totaal 39.500 kilo. Het opbouwen kan in vier uur. Er zijn twee tot drie personen voor nodig.Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be