Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Efteling gaat door met theatershow CARO

06-06-2019, 12:24 uur | Reacties

Theatervoorstelling CARO in de Efteling krijgt een tweede seizoen. De show in het Efteling Theater ging afgelopen najaar in première. Op dit moment worden er acteurs gezocht voor de periode september 2019 tot en met augustus 2020. De productie wordt dus met minimaal een jaar verlengd.

Een woordvoerder dan de Efteling kan dat nog niet officieel bevestigen. "In september maken we meer bekend over het programma van 2020. Maar de intentie is er altijd geweest om de show meerdere jaren te behouden." Op de Efteling-site zijn nu al tickets te koop voor speeldata tot eind 2019.


ZIE OOK: Staande ovatie voor Efteling-theatershow CARO tijdens première

CARO is een 75 minuten durende show met dans, acrobatiek en muziek. Het verhaal gaat over een man die onverwachts een terugblik op zijn eigen leven krijgt voorgeschoteld. Om de voorstelling geschikt te maken voor een internationaal publiek, wordt er nauwelijks in gesproken.

Vakantieparken
De show is meermaals per week te zien om 18.30 uur. Tickets kosten 25 euro voor reguliere bezoekers, 18,75 euro voor abonnementhouders en 7,50 euro voor gasten die verblijven in het Efteling Hotel of de vakantieparken Bosrijk of Loonsche Land.

ZIE OOK: Stomerij met Efteling-kostuums afgebrand: 'Heel vervelend'

Reacties