Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn steunt goed doel met 1 euro per ticket

06-06-2019, 22.23 uur

Bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn hebben indirect een financiële bijdrage geleverd aan een goed doel. Van alle verkochte tickets op woensdag 5 juni - Wereldmilieudag - is 1 euro afgedragen. Hetzelfde geldt voor alle andere parken van de Looping Group, waar het Overijsselse pretpark onderdeel van is.

In totaal werd er 11.160 euro opgehaald, waarvan een kleine 1000 euro afkomstig is van Avonturenpark Hellendoorn. Het bedrag gaat naar het Centrum voor Natuur- en MilieuEducatie (CNME). "De nadruk ligt op natuur- en milieueducatie binnen het onderwijs", vertelt een woordvoerder.

Bij de Looping Group horen vijftien Europese pretparken, waterparken en dierenparken, waaronder Pleasurewood Hills in Groot-Brittannië, Fort Fun Abenteuerland in Duitsland en Isla Mágica in Spanje.

Efteling
Toevallig schonk de Efteling eerder deze week ook 1 euro per verkocht entreekaartje aan een goed doel. Dat was kinderrechtenorganisatie Save the Children.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be