Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling doneert 1 euro per bezoeker aan goed doel

03-06-2019, 16.25 uur

De Efteling steunt een goed doel met 1 euro per verkocht entreekaartje. Op zaterdag 1 juni was het de Internationale Dag van het Kind. Van elk toegangskaartje dat op die dag is verkocht, doneert het attractiepark 1 euro aan Save the Children.

De extra donatie wordt opgeteld bij de jaarlijkse opbrengt van de Wensbron, die onlangs geleegd werd. In totaal gaat het om 11.460 euro. Een woordvoerster wil niet zeggen hoeveel van het totaalbedrag afkomstig is uit de wensput.

"Met dit bedrag kan Save the Children hulp bieden aan duizenden kinderen die als gevolg van armoede, conflicten en rampen in nood zijn", aldus de Efteling. De Wensbron staat al sinds 1985 in het sprookjespark. Sindsdien gaat de opbrengst elk jaar naar de kinderrechtenorganisatie.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be