Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Werkzaamheden voor nieuwe achtbaan Efteling begonnen

03-06-2019, 17.58 uurBeeld: @cindy_ve

De Efteling is gestart met de eerste werkzaamheden voor de komst van een nieuwe achtbaan. Komend najaar begint de bouw van de dubbele powered coaster Max & Moritz, op de plek van de Bob.

Naast de bobsleebaan wordt nu alvast een werkweg aangelegd voor de toevoer van materieel. Daarvoor zijn al verschillende bomen gekapt, blijkt uit nieuwe foto's.

In september is de Bob voor het laatst operationeel. De Efteling heeft de exacte sluitingsdatum nog niet bekendgemaakt. Max & Moritz, gefabriceerd door de Duitse firma Mack Rides, gaat in het voorjaar van 2020 open. De nieuwe familieachtbaan kost 15 miljoen euro. Het stationsgebouw van de bobbaan wordt hergebruikt.

Eekhoorn
De naastgelegen 4D-bioscoop PandaDroom ondergaat later dit jaar ook een renovatie. Daarvoor blijft de attractie in november zo'n vier weken dicht. Er komt onder andere een nieuwe film, die draait om een beer en een eekhoorn.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be