Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland legt laatste hand aan nieuw themagebied Land of Legends

02-06-2019, 18.39 uur | Reacties

Themagebied Land of Legends in Bobbejaanland is bijna af. Op dit moment legt het Vlaamse pretpark de laatste hand aan het nieuwe gedeelte, waar ook de 43 meter hoge lanceerachtbaan Fury staat. Die gaat over drie weken open.

Het achtergrondverhaal draait om de Guardian of Elements, een beschermheer die de vier natuurelementen aarde, water, vuur en lucht probeert te beschermen tegen boze krachten. In het Land of Legends staat elke attractie voor één van de elementen. Twee bestaande attracties - achtbaan Typhoon en frisbee Sledge Hammer - kregen voor de gelegenheid een nieuw uiterlijk.

Het concept werd bedacht door de Nederlandse Leisure Expert Group. De uitvoering is grotendeels in handen van een Filipijns bedrijf. De afgelopen weken arriveerden de verschillende decorstukken in Bobbejaanland, waaronder enkele rotsen, een grote entreepoort en een standbeeld van de Guardian. Ook de nieuwe waterspeelplaats Naiads Waters krijgt vorm.

Lancering
Triple-launch coaster Fury komt uit de fabriek van de Duitse firma Gerstlauer. De afgelopen dagen werd de driedubbele lancering al veelvuldig getest. Op zaterdagavond 22 juni vindt de openingsceremonie plaats.

Meer Bobbejaanland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be