Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Entreekaarten voor feestavond Disneyland Paris weg voor dumpprijs

01-06-2019, 20.01 uur | Reacties

Een speciaal homo-evenement in Disneyland Paris is toch niet zo populair als gedacht. Vanavond wordt in het Walt Disney Studios Park de feestavond Magical Pride gehouden, van 20.00 tot 02.00 uur. Toegangsbewijzen kostten in eerste instantie 89 euro per stuk. Nu worden tickets gedumpt voor een fractie van het originele bedrag.

"We hebben zojuist een lastminute-aanbieding gelanceerd die alleen geldig is aan de poort, laat Disneyland Paris weten op social media. "Kaarten voor het Magical Pride-evenement kosten nu 20 euro." Dat is bijna 80 procent goedkoper dan de oorspronkelijke prijs.

Kennelijk zijn er weinig entreekaarten verkocht. De aanbieding is zuur voor iedereen die eerder 89 euro betaalde om binnen te komen. Zij krijgen geen geld terug. Er waren ook tickets van 109 euro in omloop. Daarmee kregen bezoekers vier uur eerder toegang.

Karaoke
Vanavond treden onder meer de artiesten Years & Years, Corine, Boy George en SindyKatz op. Verder zijn er meet-and-greets, een speciale parade en karaoke-wedstrijden.

Eerder annuleerde Disneyland Paris een controversieel hiphop-feest, naar verluidt vanwege tegenvallende kaartverkoop. Dat evenement zou volgende week plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be