Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Entreekaarten voor feestavond Disneyland Paris weg voor dumpprijs

01-06-2019, 20.01 uur

Een speciaal homo-evenement in Disneyland Paris is toch niet zo populair als gedacht. Vanavond wordt in het Walt Disney Studios Park de feestavond Magical Pride gehouden, van 20.00 tot 02.00 uur. Toegangsbewijzen kostten in eerste instantie 89 euro per stuk. Nu worden tickets gedumpt voor een fractie van het originele bedrag.

"We hebben zojuist een lastminute-aanbieding gelanceerd die alleen geldig is aan de poort, laat Disneyland Paris weten op social media. "Kaarten voor het Magical Pride-evenement kosten nu 20 euro." Dat is bijna 80 procent goedkoper dan de oorspronkelijke prijs.

Kennelijk zijn er weinig entreekaarten verkocht. De aanbieding is zuur voor iedereen die eerder 89 euro betaalde om binnen te komen. Zij krijgen geen geld terug. Er waren ook tickets van 109 euro in omloop. Daarmee kregen bezoekers vier uur eerder toegang.

Karaoke
Vanavond treden onder meer de artiesten Years & Years, Corine, Boy George en SindyKatz op. Verder zijn er meet-and-greets, een speciale parade en karaoke-wedstrijden.

Eerder annuleerde Disneyland Paris een controversieel hiphop-feest, naar verluidt vanwege tegenvallende kaartverkoop. Dat evenement zou volgende week plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be