Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Wildlands kiest voor verse aardappelsnack: 'Lekkerder en gezonder'

01-06-2019, 09.00 uur

In Wildlands Adventure Zoo Emmen is sinds deze week een nieuwe aardappelsnack verkrijgbaar. Tot nu toe verkocht het Drentse dierenpark gefrituurde aardappelspiralen van fabrikant Spirello. Nu is men overgestapt naar concurrent Chiptwister, die verse aardappelen gebruikt in plaats van een voorgesneden diepvriesvariant.

Een wereld van verschil, weet een woordvoerster van Wildlands. "De smaak is een stuk beter en het product is gezonder, omdat er gebruik wordt gemaakt van verse aardappelen", laat ze weten. De Chiptwisters zijn te vinden bij een horecapuntje naast de ingang van het ovedekte speelgebied Animazia.

Begin dit jaar ontstond commotie toen bleek dat de Efteling Chiptwister had verruild voor Spirello. Het sprookjespark werd vervolgens bedolven onder klachten op social media. Ook Toverland, Safaripark Beekse Bergen, Burgers' Zoo en Attractiepark Slagharen verkopen de diepvriesversie van Spirello.

Walibi Holland, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn en Diergaarde Blijdorp kiezen - net als Wildlands - voor verse aardappels.



Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be