Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Wildlands kiest voor verse aardappelsnack: 'Lekkerder en gezonder'

01-06-2019, 09:00 uur | Reacties

In Wildlands Adventure Zoo Emmen is sinds deze week een nieuwe aardappelsnack verkrijgbaar. Tot nu toe verkocht het Drentse dierenpark gefrituurde aardappelspiralen van fabrikant Spirello. Nu is men overgestapt naar concurrent Chiptwister, die verse aardappelen gebruikt in plaats van een voorgesneden diepvriesvariant.

Een wereld van verschil, weet een woordvoerster van Wildlands. "De smaak is een stuk beter en het product is gezonder, omdat er gebruik wordt gemaakt van verse aardappelen", laat ze weten. De Chiptwisters zijn te vinden bij een horecapuntje naast de ingang van het ovedekte speelgebied Animazia.


ZIE OOK: Efteling-fans boos en teleurgesteld over aardappelsnack

Begin dit jaar ontstond commotie toen bleek dat de Efteling Chiptwister had verruild voor Spirello. Het sprookjespark werd vervolgens bedolven onder klachten op social media. Ook Toverland, Safaripark Beekse Bergen, Burgers' Zoo en Attractiepark Slagharen verkopen de diepvriesversie van Spirello.

Walibi Holland, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn en Diergaarde Blijdorp kiezen - net als Wildlands - voor verse aardappels.ZIE OOK: Fabrikant van verbannen Efteling-snack blij met fans: 'Heel lief'

Reacties