Europa-Park

Gigantische drukte in Europa-Park: 'Stel bezoek uit'

31-05-2019, 12:44 uur | ReactiesFoto: Epfan95

Europa-Park kampt vandaag met enorme drukte. Het is zelfs zo druk dat het management van het Duitse attractiepark via social media oproept om niet meer langs te komen. "Als u nog niet in het park bent, vragen we u om het bezoek uit te stellen", staat in een officiële verklaring.

Europa-Park kampt met uitzonderlijk lange wachttijden. Zo moeten bezoekers bij houten achtbaan Wodan maar liefst 85 minuten in de rij staan. Bij waterachtbaan Poseion, wildwaterbaan Fjord Rafting en de vernieuwde achtbaan Eurosat - CanCan Coaster bedraagt de wachttijd tachtig minuten.


ZIE OOK: Video: neem een kijkje in het nieuwe hotel van Europa-Park

Wie een ritje wil maken in darkride Arthur of spinning coaster Euro-Mir, moet 75 minuten geduld hebben. Ook bij Atlantica SuperSplash, megacoaster Silver Star en achtbaan Matterhorn Blitz wachten bezoekers ruim een uur. Zelfs bij minder populaire attracties als familieachtbaan Pegasus staat een rij van drie kwartier.

De attracties blijven open tot 20:30 uur. Vandaag wordt ook het nieuwe viersterrenhotel Krønasår in gebruik genomen, het zesde themahotel van Europa-Park.

ZIE OOK: Europa-Park breekt bezoekersrecord in rampjaar 2018

Reacties