PortAventura World

PortAventura World opent nieuw hotel van 25 miljoen euro

01-06-2019, 09:28 uur | Reacties

Bezoekers van het Spaanse pretparkresort PortAventura World kunnen vanaf nu blijven slapen in een gloednieuw themahotel. Vandaag opent viersterrenhotel Colorado Creek, met 150 kamers. Het 25 miljoen euro kostende complex ligt in de buurt van het Far West-themagebied van PortAventura Park.

Colorado Creek draait om de Amerikaanse goudkoorts. Volgens directeur Fernando Aldecoa is het hotel "het nieuwe vlaggenschip" van het resort. Hij verwacht tijdens het seizoen een bezettingsgraad van 90 procent. Van alle bezoekers blijft zo'n 35 procent slapen.


ZIE OOK: Sesamstraat-personages komen tot leven in nieuwe interactieve darkride

De tarieven van Colorado Creek verschillen per dag. Halverwege juli zou een gezin met twee kinderen 1139 euro kwijt zijn voor twee overnachtingen inclusief ontbijt en entreetickets. In september kost dezelfde vakantie 804 euro.

Zes hotels
Met de ingebruikname van het nieuwe hotel beschikt PortAventura over 2200 hotelkamers, verspreid over zes themahotels. Bij het Far West-gedeelte horen ook Hotel Gold River en Hotel Mansion de Lucy. Bij de hoofdingang bevindt zich Hotel Port Aventura, in mediterrane stijl. Even verderop liggen Hotel El Paso en Hotel Caribe.

ZIE OOK: Eerste ontwerpen voor nieuw hotel PortAventura World

Reacties