Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany verkoopt polsbandjes met attractiethema

28-05-2019, 13.54 uur

Movie Park Germany introduceert speciale souvenirtjes voor pretparkfans. In het Duitse pretpark zijn sinds kort polsbandjes verkrijgbaar die in het teken staan van verschillende bekende attracties. Zo zijn er bandjes met de logo's van wildwaterbaan Excalibur, houten achtbaan Bandit en rollercoaster Van Helsing's Factory.

Ook vrijevaltoren The High Fall, thrillride NYC Transformer, hangende achtbaan MP Express en stuntshow Crazy Cops kregen een eigen bandje. Binnenkort volgt nog een variant met het logo van de vernieuwde waterbaan Area 51 - Top Secret. Verder zijn er algemene Movie Park-bandjes met de skyline van het park.

"De bandjes zijn een nieuw aandenken voor onze trouwste fans", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Afgelopen najaar ontwikkelden we al een polsbandje voor ons Halloween Horror Festival. Daar is nu een vervolg op gekomen." De bandjes zijn voor 1,50 euro per stuk te koop bij de meeste winkels in het park.



Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be