Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-rugzak voor meisjes twee keer zo duur als rugzak voor jongens

27-05-2019, 00.32 uurBeeld: @84eric

In de souvenirwinkels van de Efteling blijken merkwaardige prijsverschillen te bestaan. Een rugzak bedoeld voor meisjes is twee keer zo duur als exact dezelfde rugzak voor jongens. Dat valt te lezen op Twitter.

Een roze prinsessenrugzak met Assepoester kost 12 euro. Wie dezelfde rugzak wil hebben in het blauw, met een draak erop, is slechts 6 euro kwijt. Efteling-fan Eric Rovers kaart het opvallende verschil aan in een Twitter-bericht. "Is dit niet een beetje heel erg oneerlijk?", vraagt hij zich af.

Waarom er voor de roze variant fors meer betaald moet worden, is niet duidelijk. De Efteling gaat niet inhoudelijk op de kwestie in. "We gaan dit doorsturen naar de juiste collega's", staat in een reactie.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be