Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand sluit pad af vanwege bijen

26-05-2019, 17.04 uur | ReactiesBeeld: PHL-Infos.de

Een deel van Phantasialand is afgesloten vanwege een bijenplaag. Bezoekers kunnen tijdelijk geen gebruik maken van een looproute in het Mexicaanse themagebied, in de buurt van waterbaan Chiapas. Op een waarschuwingsbordje staat dat bijen het pad hebben overgenomen.

"Beste gasten, een grote zwerm bijen gebruikt dit pad om even pauze te houden", staat op het tweetalige bordje. De maatregel zou echter niet zijn genomen om bezoekers te beschermen tegen bijensteken, maar om de insecten te beschermen.

"Om de bijen een beschermende plek te bieden, hebben we dit pad tijdelijk gesloten", luidt de uitleg. "Gebruik alstublieft de alternatieve route aan de linkerkant."

Meer Phantasialand
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be