Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand sluit pad af vanwege bijen

26-05-2019, 17.04 uurBeeld: PHL-Infos.de

Een deel van Phantasialand is afgesloten vanwege een bijenplaag. Bezoekers kunnen tijdelijk geen gebruik maken van een looproute in het Mexicaanse themagebied, in de buurt van waterbaan Chiapas. Op een waarschuwingsbordje staat dat bijen het pad hebben overgenomen.

"Beste gasten, een grote zwerm bijen gebruikt dit pad om even pauze te houden", staat op het tweetalige bordje. De maatregel zou echter niet zijn genomen om bezoekers te beschermen tegen bijensteken, maar om de insecten te beschermen.

"Om de bijen een beschermende plek te bieden, hebben we dit pad tijdelijk gesloten", luidt de uitleg. "Gebruik alstublieft de alternatieve route aan de linkerkant."

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be