Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: bezoekers Walibi Belgium geconfronteerd met overstromingen

25-05-2019, 20.25 uur

Wateroverlast heeft vanmiddag voor problemen gezorgd in Walibi Belgium. Door extreme regenval stonden veel paden in het Belgische pretpark plotseling vol met water. Toen het even later weer opklaarde, waren sommige gasten ingesloten door enorme regenplassen.

Het bleek vervolgens nog een hele opgave om de uitgang van het attractiepark te bereiken zonder natte voeten te krijgen. Bezoekers kwamen met inventieve manieren om het water te omzeilen, bijvoorbeeld door over hekken te klimmen en langs richels te lopen. Dat is te zien op videobeelden.

Medewerkers die de menigte verzochten om niet van de paden af te wijken, kregen nul op het rekest. Enkele gasten walsten zelfs dwars over pas aangelegde grasmatten heen. Die veranderden daardoor in een grote modderpoel.

Voor zover bekend heeft de wateroverlast verder niet gezorgd voor schade in het park, meldt een woordvoerster aan Looopings.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be