Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Billund Resort

Lego brengt exclusieve Legoland-set uit, inclusief achtbaan

25-05-2019, 15.57 uur

Altijd al gedroomd om Legoland in het klein na te bouwen? Lego heeft een exclusieve Legoland-set uitgebracht, met bekende elementen uit de verschillende Legoland-pretparken. Het pakket is alleen verkrijgbaar in de attractieparken zelf.

De set bevat niet alleen enkele Lego-attracties, waaronder de beroemde drakenachtbaan, maar ook een wc, een bankje met een prullenbak, een souvenirkraampje en de iconische Legoland-entree. Verder ontbreekt miniatuurwereld Miniland niet. Er zitten elf minifiguren bij inbegrepen.

Dankzij een bijgevoegd stickervel kunnen bouwers zelf kiezen welke naam ze op de ingang willen plakken, bijvoorbeeld Deutschland, Billund (Denemarken) of Windsor (Groot-Brittannië).

In Denemarken kost de set 799 Deense kronen, ongeveer 107 euro. Het Britse Legoland Windsor vraagt 130 pond voor hetzelfde pakket, zo'n 147,50 euro.



Meer Legoland Billund Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be