Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Plopsaland laat bezoekers voor helft van de prijs naar binnen

25-05-2019, 11.42 uur

Plopsaland smijt dit weekend met korting. Aanstaande zondag krijgen bezoekers van de drie Plopsa-parken in België 50 procent korting ter gelegenheid van de verkiezingen.

De Belgen gaan zondag naar stembus voor de regionale, federale en Europese verkiezingen. "Na afloop kunnen de stemmers terecht in Plopsaland De Panne, waterpretpark Plopsaqua, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo", staat in een persbericht.

Het speciale verkiezingsticket is alleen online verkrijgbaar, met de kortingscode STEM19. "We willen de mensen enthousiast maken om na het stemmen naar één van de Plopsa-parken te komen", zegt Plopsa-directeur Steve Van den Kerkhof.

10 euro
Een entreebewijs voor Plopsaland De Panne kost dan nog 18,49 euro in plaats van 37 euro. Voor Plopsa Coo betalen bezoekers zondag geen 26,50 maar 13,25 euro. De prijs van Plopsa Indoor Hasselt zakt van 20 naar 10 euro.

Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be