Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany pakt uit met PAW Patrol-themagebied

22-05-2019, 16.27 uur

Movie Park Germany heeft hoge verwachtingen van een nieuw themagebied rond kinderserie PAW Patrol. Het Duitse pretpark opende vandaag Adventure Bay, met enkele kinderattracties en een meet-and-greet-locatie.

In samenwerking met kinderzender Nickelodeon en de Nederlandse Leisure Expert Group ontwikkelde Movie Park een apart gedeelte in het bestaande parkdeel Nickland. De Spaanse firma Rocas & Design, bekend van de aankleding van simulator The Lost Temple, verzorgde de decoraties.

"Toen we jaren geleden startten met de samenwerking was PAW Patrol nog niet zo populair hier", vertelde directeur Thorsten Backhaus bij de opening. "Inmiddels is het tv-programma uitgegroeid tot één van de populairste kindershows van Duitsland."

Convoy ride
Grootste nieuwigheid is de convoy ride PAW Patrol Adventure Tour van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Kinderen en hun ouders kunnen een ritje maken in één van de zes reddingsvoertuigen uit de animatieserie. Verder zijn in Adventure Bay de vernieuwde attractie Zuma's Zoomers en een interactieve speelplaats te vinden.

Ook kunnen bezoekers met de figuren van PAW Patrol op de foto. Daarvoor werd het bekende commandocentrum uit de Nickelodeon-serie nagebouwd. De iconische toren is vijftien meter hoog. De bijbehorende glijbaan dient slechts ter decoratie. "Net als in de echte serie mogen alleen de PAW Patrol-honden daar gebruik van maken", lacht marketingdirecteur Manuel Prossotowicz.

Waterbaan
Voor de bouw van Adventure Bay was 315 liter verf, 12.000 kilo staal, 86.000 kilo zand en 294 kubieke meter beton nodig, staat in een persbericht. Het gebied heeft een oppervlakte van 1800 vierkante meter. Binnenkort opent Movie Park ook de vernieuwde waterbaan Area 51 - Top Secret.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be