Movie Park Germany

Movie Park Germany pakt uit met PAW Patrol-themagebied

22-05-2019, 16:27 uur | Reacties

Movie Park Germany heeft hoge verwachtingen van een nieuw themagebied rond kinderserie PAW Patrol. Het Duitse pretpark opende vandaag Adventure Bay, met enkele kinderattracties en een meet-and-greet-locatie.

In samenwerking met kinderzender Nickelodeon en de Nederlandse Leisure Expert Group ontwikkelde Movie Park een apart gedeelte in het bestaande parkdeel Nickland. De Spaanse firma Rocas & Design, bekend van de aankleding van simulator The Lost Temple, verzorgde de decoraties.


ZIE OOK: Foto's: Movie Park Germany vernieuwt bekende attractie Bermuda Triangle

"Toen we jaren geleden startten met de samenwerking was PAW Patrol nog niet zo populair hier", vertelde directeur Thorsten Backhaus bij de opening. "Inmiddels is het tv-programma uitgegroeid tot één van de populairste kindershows van Duitsland."

Convoy ride
Grootste nieuwigheid is de convoy ride PAW Patrol Adventure Tour van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Kinderen en hun ouders kunnen een ritje maken in één van de zes reddingsvoertuigen uit de animatieserie. Verder zijn in Adventure Bay de vernieuwde attractie Zuma's Zoomers en een interactieve speelplaats te vinden.

Ook kunnen bezoekers met de figuren van PAW Patrol op de foto. Daarvoor werd het bekende commandocentrum uit de Nickelodeon-serie nagebouwd. De iconische toren is vijftien meter hoog. De bijbehorende glijbaan dient slechts ter decoratie. "Net als in de echte serie mogen alleen de PAW Patrol-honden daar gebruik van maken", lacht marketingdirecteur Manuel Prossotowicz.

Waterbaan
Voor de bouw van Adventure Bay was 315 liter verf, 12.000 kilo staal, 86.000 kilo zand en 294 kubieke meter beton nodig, staat in een persbericht. Het gebied heeft een oppervlakte van 1800 vierkante meter. Binnenkort opent Movie Park ook de vernieuwde waterbaan Area 51 - Top Secret.ZIE OOK: Movie Park Germany kondigt nieuw themagebied aan

Reacties