Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland trakteert op abonnement voor komende achttien jaar

24-05-2019, 10.12 uur

Toverland bestond afgelopen zondag precies achttien jaar. Ter gelegenheid van dat jubileum geeft het Limburgse attractiepark een abonnement weg dat de komende achttien jaar geldig is. Het gaat om een speciaal abonnement voor maximaal vijf personen.

Wie ervoor in aanmerking wil komen, moet er wel iets voor doen. Het park vraagt iedereen om de mooiste herinneringen aan Toverland in te sturen, maar wel op een bijzondere manier. "Wij roepen mensen op om op een zo creatief mogelijke manier hun meest magische Toverland-herinnering met ons te delen", zegt commercieel directrice Carin van Berkel.

Herinneringen insturen kan tot en met dinsdag 11 juni via social media, per mail, per post of bij de Gastenservice bij de hoofdingang van het park. De jury, bestaand uit medewerkers en de directie van Toverland, kiest een top achttien. Daarop kan vervolgens gestemd worden. De winnaar van het mega-abonnement krijgt uiterlijk op zondag 30 juni bericht. Een week later vindt de feestelijke overhandiging plaats.

Hotel
Toverland opende in 2001 met het overdekte themadeel Land van Toos. Vandaag de dag bestaat het park uit zes themagebieden. Vorig jaar kwamen er 812.000 bezoekers. Men heeft plannen voor de bouw van een themahotel.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be