Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Brand uitgebroken bij restaurant Disneyland Paris

19-05-2019, 14.22 uurBeeld: Ludovic Fermier

Bij een restaurant in het uitgaansgebied van Disneyland Paris is vanochtend een brand uitgebroken. Op foto's is te zien hoe er een brandje woedt bij de ingang van Rainforest Café in Disney Village. De omgeving moest ontruimd worden.

Volgens een woordvoerster hebben brandweerlieden het vuur snel kunnen blussen. "Er was inderdaad een klein incident bij de ingang van Rainforest Café", vertelt ze. "Dit heeft geen effect gehad op gasten of medewerkers."

Enkele uren later was het restaurant weer geopend voor publiek. "Disney Village draait zoals gewoonlijk", aldus de voorlichtster. Wel is de entree van het restaurant zwartgeblakerd.

Vrij toegankelijk
Disney Village bevindt zich naast de Disney-parken. Het gebied is vrij toegankelijk. Rainforest Café - een bedieningsrestaurant met junglethema - ligt naast sandwichzaak Earl of Sandwich en The Steakhouse, schuin tegenover Café Mickey.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be