Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park: 'Onze mascotte gaat naakt bij tweehonderd retweets'

18-05-2019, 20.09 uur

Het Duitse attractiepark Europa-Park komt met een merkwaardige actie op Twitter. Om het nieuwe zwemparadijs Rulantica te promoten, bedacht men een ludieke stunt. Europa-Park belooft Rulantica-mascotte Snorri naakt af te beelden als een bijbehorend Twitter-bericht tweehonderd keer gedeeld wordt.

Snorri is een schattige paarse inktvis die toch al weinig kleding aan heeft: het beest draagt alleen een Vikinghelm. "Bij tweehonderd retweets gaat Snorri naakt... Wie is er klaar voor?", meldt het Duitstalige account van Rulantica. "Na tweehonderd retweets delen we een exclusieve naaktfoto van Snorri...", staat op de Franstalige pagina van het waterpark.

Niet iedereen is gecharmeerd van de actie. "Sorry, maar wat is er mis met jullie?", luidt één van de reacties. "Aan het socialmedia-team van Rulantica: dit is niet grappig, dit is gewoon raar. Hiermee trek je geen nieuwe klanten." Een ander vraagt zich af: "Zijn er stagiairs actief vandaag?"

Wachten
Het is nog even wachten tot we de inktvis helemaal naakt kunnen zien. Het bericht op de Duitse pagina werd tot nu toe zestig keer gedeeld. De Franse variant is tot dusver goed voor negentig retweets.

Rulantica gaat op 28 november open. In het complex krijgt Snorri een eigen waterbaan: Snorri's Saga. Bovendien wordt er in het najaar een Snorri-darkride geopend in Europa-Park zelf.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be