Familiepark Drievliet

Parkeerplaats van pretpark Drievliet verdwijnt

16-05-2019, 12:01 uur | Reacties

Familiepark Drievliet in Den Haag krijgt een nieuwe parkeerplaats. Vanaf komende zomer maken automobilisten gebruik van een parkeerterrein aan de andere kant van een nieuwe verbindingsweg, de Rotterdamsebaan. Een 120 meter lange loopbrug brengt de bezoekers bij de ingang.

"Het huidige parkeerterrein van Drievliet zal vervallen", vertelt uitvoerder Sjors van der Hoorn. Op de nieuwe locatie komen duizend parkeerplekken. Eind juni moeten de loopbrug en de parkeerplaats af zijn. "In twee dagen tijd worden de viertal brugdelen met een grote hijskraan op hun plek gehesen."


ZIE OOK: Nieuwe attractie in Drievliet: interactieve waterspeelplaats

Op de plek van het huidige parkeerterrein wordt een wandelpark aangelegd, het zogenoemde Molenvlietpark.

Achtbaan
Drievliet heeft al jaren plannen voor de bouw van een grote hal met overdekte attracties, waaronder een achtbaan. Dat project hangt samen met de komst van de Rotterdamsebaan. Hoe het op dit moment met de plannen staat, is niet bekend. Het pretpark is niet actief op social media en er wordt nauwelijks gecommuniceerd met journalisten.

Eind deze maand opent Drievliet een nieuwe waterspeelplaats.ZIE OOK: Ruim baan voor nieuwe overdekte attracties Drievliet: 'Opening in 2020'

Reacties