Europa-Park

Europa-Park moet heropening afgebrand themagebied uitstellen

15-05-2019, 20.24 uur | Reacties

Het Scandinavische themagebied van Europa-Park gaat later open dan gepland. Eigenlijk zou het themadeel op vrijdag 24 mei officieel geopend worden, minder dan een jaar nadat het Duitse attractiepark werd getroffen door een grote brand. De vuurzee heeft het gebied op 26 mei 2018 grotendeels in as gelegd.

Op dit moment is de heropbouw nog in volle gang. Tegelijkertijd werkt Europa-Park aan het nieuwe hotel Krønasår, dat eind deze maand af moet zijn. "Op dit moment ligt de focus op de opening en de ingebruikname van Krønasår", vertelt een woordvoerder aan Looopings.


ZIE OOK: Europa-Park heropent themagebied minder dan een jaar na enorme brand

Daardoor heeft het pretpark meer tijd nodig voor Scandinavië. "We doen ons uiterste best om het Scandinavische themagebied zo snel mogelijk weer in gebruik te nemen." Bezoekers zullen waarschijnlijk een paar dagen langer geduld moeten hebben.

Darkride
Aankondigingsborden waarop de datum van 24 mei werd genoemd, zijn inmiddels aangepast. Nu staat er "Coming soon" op de borden. In de herfst volgt de opening van de nieuwe attractie Snorri Touren, een darkride.

ZIE OOK: Nieuw themahotel Europa-Park gaat in mei open

Reacties