Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Aanvallen! Toverland introduceert onbeperkt spareribs eten

15-05-2019, 16.16 uur

Honger gekregen tijdens een dagje Toverland? Bezoekers van het Limburgse attractiepark kunnen vanaf vandaag onbeperkt spareribs eten. Voor 19,50 euro per persoon mogen gasten van themarestaurant The Flaming Feather zo veel spareribs consumeren als ze willen.

Dat bevestigt een woordvoerster van Toverland aan Looopings. "Onze heerlijke malse spareribs zijn al sinds de opening van het restaurant ontzettend populair", vertelt ze. "We merkten dat er vraag was naar een all-you-can-eat-optie. Die is er nu."

De spareribs zijn zoet gemarineerd. Eerder kostte één portie spareribs 17,50 euro.

Merlijn
The Flaming Feather bevindt zich in het nieuwe themagebied Avalon, waar ook wing coaster Fenix en boottocht Merlin's Quest liggen. Het themadeel en het restaurant staan in het teken van de bekende tovenaar Merlijn.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be