Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris brengt Hollywood tot leven met nieuw entertainment

14-05-2019, 12.58 uur

Disneyland Paris presenteert deze maand nieuw entertainment in de stijl van Hollywood. Tussen dinsdag 21 mei en vrijdag 28 juni wordt Hollywood Boulevard in het Walt Disney Studios Park bevolkt door filmploegen, regisseurs en acteurs. Bezoekers wanen zich bijna vijf weken lang in de beroemde Amerikaanse filmstad.

Hollywood Boulevard is de laan tussen The Twilight Zone Tower of Terror en de Studio Tram Tour, gelegen in themadeel Production Courtyard. "Slenterend door de legendarische straat loop je ambitieuze filmmakers, onhandige assistenten en rijzende filmsterren uit de wereld van glitter en glamour tegen het lijf", laat Disney weten.

De interactieve act met de naam 'No Biz Like Showbiz' is straks meerdere keren per dag te zien. "Je ontmoet beroemdheden die handtekeningen uitdelen en een filmploeg die op het punt staat om een belangrijke scène op te nemen." Verder is ook de rijdende en pratende prullenbak Push van de partij.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be