Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Rollercoaster Run in Walibi Holland krijgt vervolg

28-05-2019, 14.28 uur | Reacties

Er komt een tweede editie van de Rollercoaster Run in Walibi Holland. Sportieve pretparkfans worden uitgenodigd om op zaterdagavond 13 juli vijf kilometer hard te lopen door Walibi. Daarbij mogen ze ook een ritje maken in de achtbanen Xpress: Platform 13, Lost Gravity en Untamed.

Het hardloopevenement wordt georganiseerd in samenwerking met Fight cancer. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Vorig jaar vond de Rollercoaster Run voor de eerste keer plaats. Toen haalden 232 lopers in totaal zo'n 32.000 euro op voor het goede doel.

"Iedereen komt in zijn of haar leven wel in aanraking met kanker", zegt Walibi-directrice Mascha van Till. "Omdat je het zelf krijgt of iemand in je omgeving. Als Walibi-team willen we heel graag bijdragen aan het uitbannen van deze nare ziekte."

Radio 538
Het evenement vindt plaats na de reguliere sluitingstijd van het park. Aanmelden kan via Rollercoasterrun.nl. Tot nu toe is er 431 euro opgehaald. Dit keer doen ook dj's Barend van Deelen en Daniel Lippens van Radio 538 mee. Ze stellen allebei een team samen met luisteraars en bekende Nederlanders.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be