Walibi Holland

Video: zo verloopt een ritje in de nieuwe Walibi-achtbaan Untamed

13-05-2019, 22:17 uur | Reacties

Een nieuwe video geeft een goed beeld van de nieuwe achtbaan Untamed in Walibi Holland. Op YouTube verscheen een filmpje van een creatieve pretparkfan die de spectaculaire hybrid coaster tot in detail heeft nagebouwd. Dankzij de beelden weten we hoe een ritje straks gaat verlopen.

De video op het YouTube-kanaal AmusementInsider werd gemaakt met behulp van de professionele achtbaansimulator NoLimits 2. "Voor de nauwkeurigheid hebben we luchtfoto's, detailfoto's en de officiële statistieken van Walibi Holland gebruikt", staat in de beschrijving.


ZIE OOK: Nieuwe Walibi-achtbaan Untamed bijna af: trein staat op de baan

Walibi Holland is onder de indruk van de creatie. "Sommige kleinigheden kloppen niet helemaal, maar de beelden geven wel een goede indicatie", zegt een voorlichter. Voor het eindresultaat moeten fans nog zo'n anderhalve maand geduld hebben. Dan vindt de officiële opening plaats.

Topsnelheid
Een ritje in Untamed bestaat uit elementen met ronkende namen als '270 degrees double inverting corner stall', 'step-up under flip' en 'uphill barrel roll'. De topsnelheid bedraagt 92 kilometer per uur. Vrijdag maakt het pretpark alle info over de vijfde en laatste inversie bekend.ZIE OOK: Uniek element in nieuwe achtbaan Walibi Holland: dubbele inversie

Reacties