Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: zo verloopt een ritje in de nieuwe Walibi-achtbaan Untamed

13-05-2019, 22.17 uur

Een nieuwe video geeft een goed beeld van de nieuwe achtbaan Untamed in Walibi Holland. Op YouTube verscheen een filmpje van een creatieve pretparkfan die de spectaculaire hybrid coaster tot in detail heeft nagebouwd. Dankzij de beelden weten we hoe een ritje straks gaat verlopen.

De video op het YouTube-kanaal AmusementInsider werd gemaakt met behulp van de professionele achtbaansimulator NoLimits 2. "Voor de nauwkeurigheid hebben we luchtfoto's, detailfoto's en de officiële statistieken van Walibi Holland gebruikt", staat in de beschrijving.

Walibi Holland is onder de indruk van de creatie. "Sommige kleinigheden kloppen niet helemaal, maar de beelden geven wel een goede indicatie", zegt een voorlichter. Voor het eindresultaat moeten fans nog zo'n anderhalve maand geduld hebben. Dan vindt de officiële opening plaats.

Topsnelheid
Een ritje in Untamed bestaat uit elementen met ronkende namen als '270 degrees double inverting corner stall', 'step-up under flip' en 'uphill barrel roll'. De topsnelheid bedraagt 92 kilometer per uur. Vrijdag maakt het pretpark alle info over de vijfde en laatste inversie bekend.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be