Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling maakt reclame op Londense bus

11-05-2019, 20.31 uurBeeld: @hein_me, @pieni_NL

Ook inwoners van Londen kunnen niet meer om de Efteling heen. In de Britse hoofdstad rijdt sinds kort een tourbus met Efteling-reclame erop. Daarmee probeert het Kaatsheuvelse attractiepark Engelsen over te halen om een bezoekje te brengen.

Het gaat om een dubbeldekker van touroperator The Original Tour. Op de zijkanten staan afbeeldingen van sprookjesfiguren en attracties als de Python, Joris en de Draak en Baron 1898. Naast het Efteling-logo prijken teksten als "Discover Efteling Theme Park Resort", "No. 1 in the Netherlands" en "Open 365 days a year".

De Efteling-reclame is tot komend najaar te zien, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Het past goed in onze internationaliseringsplannen en het draagt mooi bij aan de zichtbaarheid in het Verenigd Koninkrijk", zegt ze.

Toeristen
Eerder dit jaar presenteerde de Efteling al een speciale rondvaartboot in Amsterdam, om aandacht van toeristen te trekken. Vorig jaar trok het sprookjespark 5,35 miljoen bezoekers. Eén op de vijf personen kwam uit het buitenland.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be