Efteling

Efteling maakt reclame op Londense bus

11-05-2019, 20:31 uur | ReactiesFoto: @hein_me, @pieni_NL

Ook inwoners van Londen kunnen niet meer om de Efteling heen. In de Britse hoofdstad rijdt sinds kort een tourbus met Efteling-reclame erop. Daarmee probeert het Kaatsheuvelse attractiepark Engelsen over te halen om een bezoekje te brengen.

Het gaat om een dubbeldekker van touroperator The Original Tour. Op de zijkanten staan afbeeldingen van sprookjesfiguren en attracties als de Python, Joris en de Draak en Baron 1898. Naast het Efteling-logo prijken teksten als "Discover Efteling Theme Park Resort", "No. 1 in the Netherlands" en "Open 365 days a year".


ZIE OOK: Efteling-boot vaart door Amsterdamse grachten

De Efteling-reclame is tot komend najaar te zien, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Het past goed in onze internationaliseringsplannen en het draagt mooi bij aan de zichtbaarheid in het Verenigd Koninkrijk", zegt ze.

Toeristen
Eerder dit jaar presenteerde de Efteling al een speciale rondvaartboot in Amsterdam, om aandacht van toeristen te trekken. Vorig jaar trok het sprookjespark 5,35 miljoen bezoekers. Eén op de vijf personen kwam uit het buitenland.

ZIE OOK: 20 procent van Efteling-bezoekers komt uit het buitenland

Reacties