Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The Smurf Experience

De Smurfen krijgen eigen attractie in Parijs

21-05-2019, 12.40 uur

Wie fan is van De Smurfen, kan de komende maanden terecht in Parijs. Daar is van donderdag 30 mei tot en met zondag 20 oktober een speciale Smurfen-attractie te vinden: La Schtroumpf Expérience. Bezoekers kunnen een interactieve wandeling maken door Smurfenland.

De wereld van de bekende blauwe mannetjes wordt nagebouwd op een oppervlakte van 1500 vierkante meter. Een bezoek aan de interactieve beleving duurt ongeveer 75 minuten.

Toegangskaarten zijn online verkrijgbaar. Die kosten 12 euro voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar, 15 euro voor kinderen van 13 tot 18 jaar en 18 euro voor volwassenen. De attractie is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Brussel
La Schtroumpf Expérience is momenteel in aanbouw in evenementencentrum Paris Expo Porte de Versailles. Eerder stond de attractie in Brussel, toen onder de naam Het Smurfenavontuur.

In België ligt ook een pretpark met een Smurfen-thema: Comics Station in Antwerpen. Dat park is bijna failliet.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer The Smurf Experience
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be